Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bilverkstedet Eidsvoll Auto tilbyr

  • Service og reparasjon på de fleste bilmerker: 1134 kr inkl moms per time.
  • Periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll): 1100 kr inkl moms.
  • Aircondition-fylling: 1800 kr inkl moms for vanlig gass og ny type gass (nyere biler) 2500 kr inkl moms.
  • Flusche automat girkasser: Fra 4500 kr og oppover, dette avhenger av pris på olje
  • 4-hjulskontroll med enkel justering 1800 kr inkl moms
  • Etterkontroll av PKK: 250 kr inklusiv moms.

Mobilitetsgaranti

Som en del av Mekonomen-kjeden inkluderer vi mobilitetsgaranti på utført service på de fleste biler. Det betyr at du får veihjelp nesten uansett hva som skjer de neste 12 månedene. Les mer om mobilitetsgaranti.

Nybilgarantien vil fortsatt gjelde

Har du en ganske ny bil? Tar du service hos oss, gjelder din nybilgaranti. Du får stempel i serviceboken.

Du behøver ikke benytte merkeverksted for at nybilgarantien skal være gjeldende. Som et Mekonomen-verksted benytter vi enten originaldeler eller deler med tilsvarende kvalitet som originaldeler.

MekoService5+

Økonomiservice for deg med en fossilbil eldre enn 5 år. Har du en bil som er utenfor nybilgarantien og ønsker et prisgunstig alternativ? Da er MekoService5+ et godt valg.

Dette er en enklere service, men den dekker opp de viktigste punktene, samt avdekker mulig slitasje på andre komponenter på bilen. På denne måten holder du oversikt og kan unngå de store og kostbare reparasjonene.

MekoService5+ er en grundig 18-punkts inspeksjon av bilen og inkluderer inntil 5 liter olje og oljefilter på bensin- og dieselbiler. Pris på denne servicen er fra 2990 kr.

MekoService5+E

elbiler har vi en variant av den samme servicen som er tilpasset for elbil, hvor kupefilteret er en del av pakken. Elbiler har også behov for ettersyn av viktige komponenter, både i for- og bakstilling, bremser etc. Denne servicen koster fra 1990 kr.

Åpningstid

Mandag - fredag kl 8.00 - 16.00

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn